LÍZA kachní - 120g
Jedná se o celomletou 100% masovou konzervu složenou z kachny, ořezů hovězího masa a drobů. Výrobek může obsahovat kosti.
Kategorie: | Konzervy |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Hmotnost: | 0.12 kg |
Konzerva řady LÍZA má vynikající nutriční a dietní hodnoty, vysoký obsah hořčíku, který ovlivňuje správnou funkci svalů a nervů, dále pak obsahuje sodík a vápník, jenž příznivě působí na zpevňování kostí v kloubech. Vše je v přírodní formě.
Obsahuje hovězí, které má vysoký obsah esenciálních aminokyselin, železa a vitamínu B2. Dále obsahuje proteiny, jenž působí na růst svalů. Podporuje žvýkací svalstvo a je vynikající na kondici i srst.
Kachna, stejně jako ostatní drůbeží maso, je velice snadno stravitelná a bohatá zdrojem bílkovin. Na rozdíl od masa kuřecího a krůtího je tučnější. Obsahuje příznivý obsah minerálních látek, zejména železa, fosforu, zinku, sodíku, draslíku a vitamínů skupiny B.
Kosti v konzervě nejsou nebezpečné, díky sterilizaci, která se provádí při vysokém tlaku a teplotě, jsou zcela měkoučké a lze je rozmáčknout mezi prsty.
Kosti jsou důležitým prvkem ve stravě mazlíčka, obsahují důležité minerální látky. Při krmení konzervami, které obsahují kosti, nemusí chovatelé dokupovat žádné další vitamíny obsahující minerální látky.
Konzerva LÍZA je vhodná pro všechny věkové kategorie a všechna plemena.
Všechny naše produkty jsou přírodní a bez jakýchkoliv barviv, aromat, konzervantů, chemikálií, obilovin, rýže nebo sóji. Receptury jsou sestaveny veterinářem a zároveň zakladatelem MVDr. Jiřím Sokolem.
FALCO konzervy mají trvanlivost 3 roky. Vydrží v chladu kolem 7 dní nebo dle Vašeho uvážení.
Složení: Maso a vedlejší produkty živočišného původu (kachní maso, kuřecí maso, hovězí droby, vepřové droby)
Jakostní znaky: hrubý protein 16%, hrubý tuk 11%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popel 2,5%, vlhkost 70%, vysoký přirozený obsah vitamínů (A,E,D) a aminokyselin (lysin, methionin, cystin)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.