Výhody mixování komerčních krmiv s čerstvými potravinami

🍲Výhody mixování komerčních krmiv s čerstvými potravinami! 🥕🍗

 

Víme, že komerční krmivo je základním pilířem stravy našich chlupatých přátel – je pečlivě navržené tak, aby obsahovalo všechny důležité živiny, které váš mazlíček potřebuje pro zdravý a spokojený život. Ale co když k němu přidáme i trochu čerstvých dobrot? 🥰 To může být pro vašeho pejska nebo kočičku perfektní kombinace!

🐶 Kvalitní granule jako základ: Komerční krmiva jsou skvělá, protože už mají všechno, co váš mazlíček potřebuje. Díky vyváženému složení se můžete spolehnout, že dostane vše potřebné v každém soustu!

🐾 Čerstvé potraviny jako bonus: Přidáním malých kousků čerstvého masa, rybky nebo třeba vařené zeleniny zlepšíte chuť a dodáte extra vitamíny a minerály. Navíc – kdo by odolal takovým dobrotám? Vaši mazlíčci to budou milovat! 🥰

🧑‍⚕️ Jak na to? Granule by měly zůstat hlavní součástí stravy, protože jsou dokonale vyvážené. Stačí přidat malé množství čerstvých surovin, které jídlo obohatí a přinesou trochu rozmanitosti. Nezapomeňte ale zkontrolovat, které potraviny jsou pro vašeho mazlíčka bezpečné!

👉 Vyzkoušejte to a sledujte, jak se váš chlupáč těší na každé krmení! Pro další tipy a rady, jak svého mazlíčka rozmazlovat tím nejlepším, se mrkněte na www.plnimemisky.cz 🐾❤️

Zpět do obchodu